" />

Клуб “Конте”

Пицарии “ВЕТРИЛО” е официален партньор на ДРИНК ЕНД ДРАЙВ БГ:

Club Conte е новото място за забавление в Студентски град София, което ще се превърне в любимо място още след първото Ви посещение. Club Conte е бар със страхотна музика (всяка вечер от понеделник до събота тематични партита), нестандартната и уютна атмосфера, която ще ви накара да се отпуснете, любезен и чаровен персонал, който ще ви поглези, а уникалните ни коктейли ще ви освежават и заредят. За успешен старт на деня може да започнете традиционно – с горещо марково кафе или да опитате от екзотичните ни чайове. Следобедите тук са идеални за лични и бизнес срещи (приглушена музика и високоскоростен интернет). За пълния Ви релакс разполагаме и с интерактивни маси с над 30 игри, на които можете да се забавлявате сами или с приятели. В късните часове Club Conte постепенно се превръща в party клуб – с приглушено осветление и тематични партита. Парти вечер – всяка вечер! Начало: 21,00 ч. Вход свободен. Уютната атмосфера на Club Conte в съчетание с уникалното нестандартно меню и любезния персонал наистина ще Ви накарат да се чувствате специални.

Можем да Ви предложим голямо разнообразие от ТОПЛИ и СТУДЕНИ, АЛКОХОЛНИ и БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИ, КЛАСИЧЕСКИ и НЕСТАНДАРТНИ КОКТЕЙЛИ, МАРКОВИ ПИТИЕТА.

Ще Ви изненадаме и с нашето предложение за БИО КОКТЕЙЛИ от продукти с гарантиран био произход. Предлагаме био студен чай, био шоколадово смути с кленов сироп, био кафе фрапе, био кафе еспресо със 100 % арабика, био кола, био бира, био натурални сокове и много други. В Club Conte ще очаровате и Вашите гости, ако отпразнувате при нас личния си празник.

Заповядайте!

Седмична програма:

Понеделник – BG PARTY

Вторник – BOOTLEG PARTY

Сряда – BLACK RnB PARTY

Четвъртък – CLUB MUSIC

Петък – CONTE EDITION /free style – commerce, black, bg, bootleg, house, retro/

Събота – CONTE EDITION / free style -commerce, black, bg, bootleg, house, retro/

conte2

conte3

conte4

Адрес : София, Студентски град ул. Йордан Йосифов 4

Телефон за резервации:  +359 896 060680

Сайт: clubconte.com

Телефон за DRINK AND DRIVE: 0899 90 90 90