" />

Ресторант “Друзя”

Ресторант “Друзя” е официален партньор на ДРИНК ЕНД ДРАЙВ БГ:

„ДРУЗЬЯ“ очарова с класически, елегантен руски интериор и уникална кухня. Заведението е на два етажа и разполага общо с 450 места, предлагайки отлични условия за организиране на различни частни и корпоративни партита, мероприятия, балове и събития. Организираме тематични вечери за изискана публика, а Пиано барът е отворен за вас всеки четвъртък, петък и събота с различна програма и изпълнители на живо. Градината и терасата на „Друзья“ са едни от прекрасните места в горещите летни дни, които очароват със спокойна и просторна обстановка. Интересните и разнообразни ястия и напитки са сред основните предимства на „Друзья“.

Ние избираме най-качествените продукти, като в своите ястия ги съчетаваме по различен и атрактивен начин, предлагайки на клиентите ни изящни комбинации от вкусове. При нас може да се насладите на изискани десерти, с разтапяща симфония от вкусове. В нашето заведение сме помислили и за най-малките. Друзья разполага с детски кът, където най-малките ни приятели могат да играят и да се забавляват. Всяка неделя на обяд на сцената на Друзья има различен куклен театър, приключение изпълнено с много прекрасни емоции. Бар-ресторантът е разположен на комуникативно място в центъра на София и за вашето удобство разполага с безплатен паркинг и безплатен Wi Fi.

Хибридни партита на звездите в „Друзья“

Бар-ресторант „Друзья“ организира, по модел на световни изпълнители от най-високо ниво, първите в България динамични и жизнени „ХИБРИДНИ ПАРТИТА НА ЗВЕЗДИТЕ“, които са хит в Ню Йорк и Москва. В една нощ ние обединяваме изпълнители от различни музикални стилове: поп денс, хип-хоп, фолк, популярен диджей и ги представяме в динамично сменящи се сетове по 15 минути, за едно разтърсващо парти до зори, а специалния ни хост осигурява атрактивното представяне на звездите и превръща вечерта в едно вълнуващо, забавно и различно изживяване. Гостите могат да се насладят на лека и вкусна руска и европейска кухня, барбекю, пици и други, приготвени от международния майстор готвач Елица Котева и да продължат вечерта присъединявайки се към купона. Ние разполагаме с удобни и уютни места на етаж втори, където да вечеряте и после да продължите нощта с Хибридното ни парти на етаж първи, без това да нарушава вашият комфорт или да ви затруднява с придвижване в града. „Хапни и купонясвай до зори“

Благотворителни партита и Благотворителни балове на „Друзья“

Всеки сезон, четири пъти в годината, по инициатива на Друзья, се организират два благотворителни бала и две благотворителни хибридни партита. Друзья има своя благородна кауза и тя е в подкрепа на бъдещите майки в България за закупуване на техника за превенция на преждевременно раждане.

Пролетен благотворителен бал

Бар-ресторант „Друзья“ съвместно с Ротари Клуб Банкя организират Пролетен благотворителен бал. Присъствието е със специална покана, като балът се провежда със строго официално облекло (black tie), под съпровода на класическа музика и изпълнението на класически танци. На събитието се организират благотворителна томбола и благотворителен търг, с предмети на известни личности. Всички събрани средства са в подкрепа на каузата за закупуване на техника на превенция на преждевременно раждане.

Лятно и Есенно благотворително хибридно парти на звездите

Друзья организира и провежда две партита: Лятно благотворително хибридно парти и Есенно благотворително хибридно парти. Партитата започват с гала вечеря. По традиция на Друзья се провеждат благотворителен търг с предмети дарени от известни личности. Всички събрани средства отиват за благородната инициатива, подкрепена от Друзья, за закупуване на техника за превенция на преждевременно раждане. Вечерта продължава с Хибридно парти*, на което изпълнители ще бъдат популярни лица от музикалната сцена, с различни стилове, в динамично сменящи се сетове.

Коледен благотворителен бал

Съвместно с Ротари Клуб Банкя, бар-ресторант Друзья организира Коледен благотворителен бал, със строго официално облекло (black tie). На балът могат да присъстват всички лица получили или закупили официална покана. На събитието се провеждат благотворителен търг с предмети дарени от популярни личности. Събитието се провежда под акомпанимента на класическа музика и класически танци. Всички събрани средства отиват към инициативата на Друзья за закупуване на техника за превенция на преждевременно раждане.

Ресторант Друзя 2

Ресторант Друзя 3

Ресторант Друзя 4

Ресторант Друзя 5

Ресторант Друзя 6

Ресторант Друзя 7

Адрес : София. ул. Шипка 34

Телефон за резервации:  0887 88 77 99

Сайт: druzya.bg

Телефон за DRINK AND DRIVE: 0899 90 90 90